• Fotografie
 • Kunst

Rijksstudio

Het Rijksmuseum stelt via de Rijksstudio hun beelden beschikbaar voor [...]

Het Rijksmuseum stelt via de Rijksstudio hun beelden beschikbaar voor Picture in Pieces. Omdat wij dit enorm waarderen en wij het belangrijk vinden om de het museum te steunen, zullen wij per verkocht product een donatie maken.

Bekijk hier de producten

 • Amsterdamse haven in Classic formaatFotomuur-oude-meesters-fotolijsten
  179,00271,00

  Wil je een prachtige print van Amsterdam aan de muur voor jouw klassieke interieur? Bekijk dan deze grote Picture in Pieces lijsten eens! De echte Amsterdammer kent dit gezicht vast, met huizen aan de Herengracht en de oude Haarlemmersluis. Geschilderd ca. 1670 door Jan van der Heyden.

  Wissen
 • Schilderij van menagerie in portrait lijsten compositieFotowand-keuken-fotolijsten
  99,00271,00

  De hoge kwaliteit wanddecoratie met donkere, zachte kleuren combineert goed een klassiek, retro of botanisch interieur. In dit schilderij (ca. 1690) bracht d’Hondecoeter een verzameling aan dieren bijeen. Combineer de print bijvoorbeeld met een hele hoop planten, fluwelen bank, zwarte accessoires.

  Wissen
 • Zelfportret van Vincent van Gogh in portrait lijsten compositieUnieke-fotomuur-lijsten
  99,00271,00

  Dit zelfportret van Vincent van Gogh (1887) is met zijn opvallende kleuren en sprekende ogen een eyecatcher in ieder interieur. De prachtige print in combinatie met hoge kwaliteit lijsten zorgen dat dit dé statement piece in jouw woonkamer, slaapkamer, keuken of hal wordt!

  Wissen