• Fotografie

Merel Tuk fotografie

Toffe beelden maken en daarmee een verhaal vertellen is wat [...]

Toffe beelden maken en daarmee een verhaal vertellen is wat ik het liefste doe. Of het nou verre exotische bestemmingen zijn of gewoon lekker dichtbij huis, ik leg het graag vast! Mijn passie voor fotografie begon toen ik op mijn 18e mijn eerste DSLR-camera kocht. Hiermee wilde ik mijn vakantie, een roadtrip door Europa, vastleggen. Ik had geen idee hoe alles werkte dus schoot alles in de automatische stand. Zonde! Maar wist ik veel. Ik ontdekte via YouTube de mogelijkheden van fotografie en dus begon ik mijzelf alles omtrent fotografie aan te leren. Hoe meer ik leerde, hoe leuker ik het ging vinden. Nu schiet ik alleen nog maar in de handmatige stand, maar ik stop nooit met het leren van nieuwe dingen!

In oktober 2019 schreef ik mij in bij de KvK en heb sinds die tijd al heel wat leuke opdrachten mogen doen waar ik enorm dankbaar voor ben!

mereltuk.com

Bekijk hier de producten

 • Foto van Kustlijn met duinen in houten lijstenFotowand-Strand-Duinen-Slaapkamer
  99,00248,00

  Een prachtige zomerse print voor jouw beach style interieur! Rust, ruimte en kalmte, dat brengen de duinen van Ouddorp ons. Dit beeld brengt jouw interieur in balans. Hoge kwaliteit houten lijsten en zwarte lijsten en een foto met natuurlijke aardse kleuren.

  Wissen
 • Foto van bos met wandelpad in 10 verschillende zwarte lijsten.Foto van bos met wandelpad in 4 verschillende zwarte lijsten.
  99,00271,00

  Een dromerig bos met verborgen wandelpaden. Deze fotomuur past perfect in een Scandinavisch interieur of sprookjesachtige kinderkamer.

  Wissen
 • Foto van Molens in Nederlands landschap in 10 houten lijstenFotomuur-woonkamer-wanddecoratie
  179,00271,00

  De energieke ochtend kleuren spatten ervan af. Deze molens zijn prachtig vastgelegd, deze fotomuur geeft ieder interieur een frisse boost.

  Wissen