• Kunst

Fleur Knops

Fleur Knops is een beeldend kunstenares en kunst-educator. In haar [...]

Fleur Knops is een beeldend kunstenares en kunst-educator. In haar atelier in Rotterdam werkt zij aan abstracties van water. De manier waarop water vloeit, vormt en constant verandert blijft haar naar eigen zeggen telkens weer fascineren. Deze fascinatie uit zich in schilderijen, illustraties en poëzie. Naast het maken van beeldende kunst werkt Fleur als kunst-educator. Tijdens haar rondleidingen en workshops gaat zij graag in gesprek en stimuleert zij het delen van nieuwe perspectieven. Zo kan kunst bijdragen aan de manier waarop je naar de wereld om je heen kijkt, maar bovenal ook aan de manier waarop mensen naar elkaar kijken. Volgens Fleur vraagt kunst om een open houding, om zo te ontdekken dat kunst niet alleen gaat om wat je ziet maar juist om wat het met je doet.

www.fleurknops.nl

Bekijk hier de producten

  • Digitaal schilderij met pastel kleuren in Picture in Pieces formaatDigitaal schilderij met pastel kleuren in Picture in Pieces formaat
    99,00271,00

    Een unieke Picture in Pieces ontworpen door kunstenares Fleur Knops. Dit abstracte digitale schilderij is met zijn zachte kleuren en texturen zeer geschikt voor moderne, Scandinavische en industriële interieurstijlen.

    Wissen