• Fotografie

Dennis Maliepaard

Adembenemende landschappen, onopvallende details en bijzondere momenten die je niet [...]

Adembenemende landschappen, onopvallende details en bijzondere momenten die je niet wilt vergeten… dit vastleggen met mijn camera is mijn passie. Steeds weer op zoek naar manieren om de mooie momenten van het leven op een andere manier te fotograferen is mijn uitdaging. Ik ben Dennis Maliepaard en één van de fotografen waarvan je foto’s kunt kiezen om op een originele manier aan de muur te hangen. Geniet van de foto’s en verwonder je!

www.dennfotografie.com

Bekijk hier de producten

 • Foto van de Bromo Vulkaan in Picture in Pieces lijsten compositieWanddecoratie keuken
  99,00271,00

  Het mysterieuze maanachtige landschap van de ‘Bromo’ vulkaan op Java. Deze Picture in Pieces past goed bij een etnisch interieur, waar meerdere werelden worden gecombineerd.

  Wissen
 • Drone foto van kustlijnFotowand-badkamer-accessoires-lijsten
  99,00271,00

  Fotograaf Dennis heeft de Nederlandse kustlijn op een abstracte manier gefotografeerd. Deze Picture in Pieces fotowand is geschikt voor iedere ruimte, van woonkamer, slaapkamer tot badkamer of toilet.

  Wissen
 • Drone foto van gletsjer in IJslandDrone foto van gletsjer in IJsland
  99,00271,00

  Deze Picture in Pieces wanddecoratie heeft iets weg van een abstract schilderij, maar is in werkelijkheid een prachtige foto van een gletsjer in IJsland. Deze fotowand is geschikt voor diverse ruimtes en minimalistische interieur stijlen.

  Wissen
 • Foto van New York skyline in zwart witFotowand-zwart-wit-new-york
  185,00271,00

  Heb jij een saaie werkplek die wel wat inspiratie kan gebruiken? Of misschien een toffe tienerkamer met een stads thema? Dan is deze Picture in Pieces wanddecoratie van de New Yorkse skyline super geschikt!

  Wissen
 • Picture in Pieces fotomuur met landschapsfoto van IJslandFotowand-houtenlijsten-compositie-slaapkamer
  99,00271,00

  Wanddecoratie voor echte natuurliefhebbers! Deze unieke fotomuur in samenwerking met Denn= Fotografie is perfect voor een landelijk, Scandinavisch of outdoor-type interieur.

  Wissen