Ons Verhaal

Picture in Pieces

Bij Picture in Pieces kijken we graag naar de wereld vanuit een andere hoek en zoomen we in op dingen die écht belangrijk zijn.

Het Bedrijf

Het begon allemaal met een ‘picture in our heads’, we wilde een creatieve fotowand ontwikkelen waarin een landschap werd opgedeeld in verschillende lijsten. Na urenlang speuren besloten we om de fotowand zelf te ontwikkelen en voilà ons eerste prototype was geboren. We werden verliefd op de lichtinvallen in de afbeelding die écht benadrukt werden door de samenstelling van de lijsten. En dit bracht ons een totaal nieuwe kijk, op bestaand beeld.

Geïnspireerd door de grote meesters (met een knipoog naar Mondriaan), zijn wij aan de slag gegaan met de lijsten composities en het starten van partnerschappen. Want we willen dat niet alleen jij de kans krijgt op een uniek stukje kunst, maar dat nieuw talent (zoals fotografen en kunstenaars) de kans krijgen hun werk (opnieuw) aan jou te tonen. We vormen dus een brug tussen jou en hen.

Onze Droom

Wij willen dat ieder huishouden de kans krijgt een prachtig werk aan de muur te hangen. Wij willen de standaard composities van lijstjes veranderen en daarbij focussen op één afbeelding. Want ieder onderdeel van een werk verdiend de aandacht.

Daarnaast zijn wij continue in ontwikkeling. We passen ons aan op jouw interesses, smullen van feedback en zijn altijd opzoek naar nieuwe samenwerkingen.

Nice to meet you!

Wij zijn Frans-Pieter en Tibby, twee jonge ondernemers met een passie voor kunst, communicatie en groei. We hechten ontzettend veel waarde aan goede kwaliteit, eerlijke partnerschappen en originaliteit. We werken allebei full-time, maar het is altijd onze droom geweest om een eigen onderneming te starten. Het is een uitdaging, omdat we alles handmatig voor de consument selecteren, samenstellen, verzenden; het hele proces! Dit doen wij met liefde en we hopen dat dit met net zoveel liefde ontvangen wordt.