Materiaal & kwaliteit

Lijsten, materiaal en afmetingen

Lijsten

Bij Picture in Pieces staat kwaliteit voorop. Wij werken met Nederlandse leveranciers met een groot hart voor goede producten. En die passie delen we, want we willen dat jij op een duurzame manier kunt genieten van jouw gekochte product.

Er behoren drie geweldige type lijsten tot ons assortiment, met zorg voor jou uitgekozen. We zijn aan het groeien, dus zullen we onze collectie lijsten vergroten. Op de nieuws pagina blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Mat Zwart

Aluminium

Lijst rand hoogte: 19mm
Lijst rand breedte: 9mm
Helder Glas

Zwarte fotolijst mat

Eikenhouten look

Massief hout

Lijst rand hoogte: 22mm
Lijst rand breedte: 13,5 mm
Helder Glas

Houten fotolijst eiken

Hoogglans zwart

Kunststof

Lijst rand hoogte: 17 mm
Lijst rand breedte: 10 mm
Helder Glas

Zwarte fotolijst hoogglans

Kwaliteit van Prints

Onze collectie is samengesteld in samenwerking met fotografen en kunstenaars. Het is voor ons erg belangrijk dat alle kleuren, vormen en lichtinvallen perfect uitkomen in de Picture in Pieces compositie. Wij werken nauw samen met een lokale drukker, een ervaren expert, en streven samen naar de beste kwaliteit. Al onze prints worden gedrukt 180 grams fotosatin posterpapier.

Let op: De kwaliteit van de foto, schilderij of artwork heeft invloed om de printkwaliteit.

Ophang-tool

Het ophangen van de Picture in Pieces gaat met gemak! Bij iedere bestelling leveren we een handige ‘ophang-tool’ waarmee je binnen 10 minuten jouw prachtige wanddecoratie aan de muur hebt hangen. Met de zekerheid dat alle lijsten recht hangen.

Verantwoord ondernemen

Dat lees je goed! Wij zijn niet alleen startende ondernemers, maar dit willen we ook op een verantwoorde manier doen. Hiermee bedoelen we dat in elke keuze die we maken, we ook denken aan de wereld om ons heen. Dit is best een uitdaging, zeker op het gebied van interieurproducten, maar daarom hebben we in ons gehele productie en leveringsproces bewuste keuzes gemaakt.

Zo verkopen wij alleen lijsten die geproduceerd zijn in Nederland, hiermee voorkomen we onnodig vervoer vanuit verre bestemmingen. Daarnaast hergebruiken we verpakkingsmaterialen die op hun beurt ook weer recyclebaar zijn. Elke Picture in Pieces wordt pas geproduceerd als er bestellingen zijn, zo voorkomen we onnodige productie en gaan we verspilling tegen.