Ontwerp jouw eigen Picture in Pieces fotowand

  • Een nieuw perspectief
  • Custom made
  • Hoge kwaliteit

In iedereen schuilt een fotograaf, daar zijn wij van overtuigd. Jouw interieur verdiend een persoonlijke touch, dus wat is een unieker cadeau (voor  jezelf) dan het ontwerpen van een eigen fotowand! Sta verteld van de nieuwe kijk op jouw foto!

Een nieuw perspectief

Bij Picture in Pieces laten we je op een nieuwe manier naar beelden kijken. Door de samenstelling van de lijsten worden onderdelen uitgelicht die anders minder opvallen. Het krijgt enerzijds een abstracte laag over zich, maar anderzijds juist extra warmte omdat ieder onderdeel van de afbeelding zijn eigen podium krijgt. Je kunt zelf kiezen welke compositie jou het meeste aanspreekt, zo kun je kiezen voor een kleine fotowand, geschikt voor krappere ruimtes (eethoek, keuken of toilet) of juist een grote brede fotowand, geschikt als eyecatcher aan jouw slaapkamer muur of woonkamer.

Custom made

Zodra je jouw prachtige foto hebt geüpload in het aanvraagformulier, gaan wij persoonlijk voor je aan de slag. We zijn een kleine onderneming en doen alles handmatig. We kijken goed of jouw foto zich leent voor de lijsten compositie en zullen je persoonlijk een voorbeeld sturen via de e-mail. Ben je tevreden met het verrassende resultaat? Dan kun je binnen een paar klikken jouw fotowand bestellen.

Hoge kwaliteit

De fotowand wordt met hoogwaardige kwaliteit lijsten geleverd en kan direct besteld worden met makkelijk te verwijderen ophangmateriaal (plakspijkers). Zo hoef je niet te boren en kun je de fotowand gemakkelijk verplaatsen. Bij levering ontvang je een handige ophanghulp en digitale uitleg, dus geen lastige problemen met ophangen.

Bestel hier jouw gepersonaliseerde fotomuur.