Laten we beginnen

Hoe bestel je een Picture in Pieces?

Jouw interieur verdiend het om een boost te krijgen.

Hoe werkt het?

Ontdek jouw stijl!

Ga naar de collectie. In het menu aan de linkerkant kun je kiezen uit diverse categorieën. Bijvoorbeeld: bloemen, oude meester of natuur.

Kies een lijsten compositie

Het verschilt per print uit welke lijsten compositie je kunt kiezen. Kies de compositie die het beste bij jou en je interieur past.

Kies het type lijst

Kies het type lijst dat het beste bij het beeld en jouw interieurstijl past. Onze lijsten worden in Nederland geproduceerd en zijn van hoge kwaliteit.

Beelbank

Inspirerende collectie

In de shop bieden wij een uniek scala aan beeldmateriaal. Van jonge kunstenaars die werk speciaal ontworpen hebben voor Picture in Pieces en fotografen met de meeste adembenemende beelden, tot de bekende oude meesters. 

Het beste voor jou

Lijsten & kwaliteit

De lijsten zijn met zorg voor jou uitgekozen en zijn van hoge kwaliteit. Eenvoud is een belangrijke waarde en daarom wordt jouw Picture in Pieces klant-en-klaar geleverd, inclusief ophangtool. Meer informatie over de lijsten & kwaliteit.

Voor jou ontwikkeld

Custom made

We zijn een kleine en eerlijke onderneming. Doen niet aan verspilling of onnodige voorraad, maar starten met het productie proces zodra jouw bestelling binnen is. Daarnaast staan we open voor jouw inbreng en gepersonaliseerde aanvragen.

Bestel hier uit de collectie

Van oude meesters tot nieuwe kunstenaars.