It’s official, we zijn live!

Wat begon met een idee, is uitgegroeid tot een bedrijf. Op 1 maart 2021 zijn wij officieel ‘live’ gegaan en is onze webshop geopend. Een spannende reis, al zeggen we het zelf. Onze passie voor interieur, kunst en fotografie komt hier tot zijn recht. We kijken er enorm naar uit om iedereen in Nederland de mogelijkheid tot geven tot een uniek stukje kunst aan de muur.

Hoe is het begonnen?

Het begon allemaal met een ‘picture in our head’ – vrij letterlijk. We zijn marktonderzoek gaan doen, spraken met veel andere ondernemers en hebben uiteindelijk aan prototype ontwikkeld. Vanaf dat punt zijn we verder gaan borduren en staan we waar we nu zijn.

We gaan graag nieuwe partnerschappen aan. Onze collectie is dus ook divers en uniek.

Frans-Pieter

Gedurende het ontwikkelproces hebben we partnerschappen gesloten diverse kunstenaars en fotografen. We zijn zelf grote liefhebbers van kunst en je kunt ons ook regelmatig in musea vinden. Naast een geweldige collectie voor de consument, willen we ook aan podium bieden aan kunstenaars. We gaan graag nieuwe partnerschappen aan. Onze collectie is dus ook divers en uniek.

En innovatie staat dus gelijk aan Picture in Pieces. Niet alleen omdat we een nieuw product op de markt brengen, maar ook omdat we per week onze collectie zullen uitbreiden. Ja, het blijft een gok een nieuwe onderneming, maar we willen zo goed mogelijk aansluiten met jouw interieur droom.

Ontdek het op www.pictureinpieces.com!