We´ve got news: Picture in Pieces expositie bij Haley’s Comet

Samenwerken doen we graag, zeker met lokale ondernemers. Eén van de leukste ontbijt en lunchzaken van Den Haag is bij uitstek Haley’s Comet. Hier kan lekker iedereen zichzelf zijn, is er ruimte van diversiteit en staat creativiteit centraal. We zijn daarom extra blij dat enkele werken van Picture in Pieces tentoongesteld mogen worden.

Bij Picture in Pieces wordt kunst getoond vanuit een ander perspectief. Ieder lijstje bevat een stukje en alles vormt uiteindelijk tot één geheel. Soms weet je even niet waar je moet kijken, maar dan maakt het ook zo dynamisch. Die vibe krijgen wij ook bij de mooie ontbijt en lunchzaak Haley’s Comet Breakfastclub in Den Haag. Vanaf 19 februari hangen er dus ook enkele Picture in Pieces door de zaak en jij bent van harte uitgenodigd om ze te bekijken!

Tussen 14:00-16:00 uur ben je welkom voor een kleine expositie en een drankje. Op deze dag geven we ook een speciale korting weg. Dus mocht je wegdromen bij enkele fotomuren in de collectie, be there!

De aankomende weken zullen we de collectie gaan uitbreiden, er liggen namelijk nog zoveel mooie werken klaar. Stay tuned! Mocht je nu zelf fotograferen of kunst ontwikkelen? We zijn ook altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen: https://pictureinpieces.com/contact/